Werken aan Assertiviteit


Training Werken aan Assertiviteit

In het leven van alledag wordt vaak van je verlangt dat je je bescheiden opstelt, denk aan het spreekwoord: “bescheidenheid siert de mens”. Maar dit hoeft niet altijd zonder enige nuance te gebeuren. Net als iedereen hebt ook jij het recht om voor jouw mening uit te komen en op een concrete manier aan te geven wat jij voelt en denkt. Zo is het voor anderen makkelijker uit te maken wat je wilt en die duidelijkheid zorgt voor meer respect.

Maar hiervoor moet je sterk in jouw schoenen staan, over voldoende zelfvertrouwen beschikken en sommige mensen hebben daar nu juist problemen mee. Toch is het zeker de moeite waard om je hierin te ontwikkelen, want een degelijke communicatie maakt dat je effectiever zal functioneren en u zich beter in jouw vel zal voelen. Zowel voor jezelf als voor de mensen om je heen zijn voordelen verbonden aan het verbeteren van jouw assertiviteit.

Het resultaat van de training

Onze training zal je voorzien van nuttige tips om assertiever te worden. Na het doorlopen van de training verzekeren wij dat je in staat zal zijn om op een prettige manier assertief te communiceren. Het resultaat is dat je je zelfzekerder voelt en daardoor beter zal kunnen functioneren en goed voor jezelf op kunt komen.

Doelgroep

Deze assertiviteitstraining is in het bijzonder gericht op mederwerkers die assertiever willen worden. De bedoeling is dat je dankzij meer vaardigheden en een hogere eigenwaarde zelfverzekerder zullen overkomen op de mensen om je heen.

Onze aanpak

Onze assertiviteitstraining wordt vooral gekenmerkt door een persoonlijke benadering. Dankzij hun ervaring hebben onze trainers een goed inzicht in persoonlijke leerdoelen. Je zal in de training te maken krijgen met concrete praktijksituaties. Doordat er gebruik gemaakt wordt van groepsopdrachten, discussies en rollenspelen is er veel afwisseling. Dankzij onze training zal je duidelijk persoonlijke vooruitgang boeken, waar je voor altijd profijt zal van hebben.

Maximale groepsgrootte: 12

De duur van de training is twee dagen. Tussen de eerste en de tweede trainingsdag wordt een periode van twee weken ingelast.

No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes