Timemanagement


Training Timemanagement

Heb je regelmatig het gevoel dat je omkomt in het werk en dat er teveel druk op je schouders ligt. Door een teveel aan kortetermijnactiviteiten ontbreekt je de tijd om aan structurele langetermijnzaken te werken. De twee belangrijke aspecten van timemanagement waar onze aandacht naar uit gaat zijn effectiviteit en efficiency. Ten eerste zal je de essentiële vaardigheden aanleren om jouw tijd op een effectievere manier te gebruiken. Als antwoord op de vraag: wat doe ik in mijn tijd? kan je stellen dat je eerst prioriteiten moet stellen. De juiste prioriteiten stellen is cruciaal bij timemaganement, net als assertiviteit, communicatie, onderhandelen en delegeren.

Het resultaat van de training

Na deze praktische training heb je goed inzicht in je persoonlijke stijl, waardoor je beter prioriteiten kan stellen en je effectiviteit vergroten. Wij stellen je heel concrete methoden en technieken ter beschikking. Bijkomende tips en checklists zullen uw timemagenement aanzienlijk efficiënter maken. Door het ontwikkelen van deze vaardigheden ben je instaat om jouw werkzaamheden doelmatiger te organiseren.

 

Doelgroep

Onze training in timemanagement is in het bijzonder ontwikkeld voor iedereen die beter wil kunnen omgaan met het fenomeen tijd en bovendien op een effectievere manier wil kunnen werken.

 

Onze aanpak

Om een efficiënt timemanagement in de praktijk te brengen, voorzien wij je van concrete oefeningen en situaties, aangevuld met checklists en urgentielijsten. Hierbij krijgt ook uw persoonlijke effectiviteit veel aandacht, samen met de communicatieve vaardigheden die je gebruikt.

Maximale groepsgrootte: 12

Duur

De training in timemanagement bestaat uit twee trainingsdagen, met tussenin een periode van 2 weken.

No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes