Succesvol Verkopen


Training Succesvol Verkopen

Als verkoper of medewerker in een commerciële functie heb je behoefte aan commercieel inzicht en directe verkoopvaardigheden. Je communiceert op professionele wijze met je klanten en het belangrijkste is in een commerciële omgeving dat je sociaal en open bent in de omgang van jouw klanten. Klantgerichte verkopers kunnen hun verkoopsgesprekken goed plannen dankzij de nodige kennis en vaardigheden. Als Klantgerichte verkoper breng je structuur in je verkoopsgesprek en ben je instaat om de klantbehoefte te achterhalen en speel je in op de wensen van jouw klant.

In deze training leert je alle relevante vaardigheden die je nodig hebt om op een klantgerichte en uiteraard professionele wijze te verkopen. Voor iedereen die professioneel wil overkomen naar zijn klanten toe is dit een onmisbare training.

Het resultaat van de training

Na de training verhoog je direct jouw verkoopresultaten. De hogere verkoopresultaten zijn het directe gevolg van de verbetering en het aanscherping van jouw communicatieve- en commerciële vaardigheden. Tijdens de training verbetert je jouw persoonlijke aanpak bij het voorbereiden en het voeren van gesprekken met potentiële klanten. Kortom, na de training zal je succesvoller opereren, zowel in communicatief opzicht als in sociaal opzicht.

Doelgroep

Deze 3-daagse training is gericht op medewerkers, zzp’ers en ondernemers die producten, goederen en diensten verkopen. Daarnaast is deze training interessant voor alle medewerkers die direct of indirect met klanten staan.

Aanpak van de trainingen

Alle vaardigheden en technieken die voor een verkoper onontbeerlijk zijn, komen in deze training aan bod. Tijdens de training wisselen theorie en verschillende praktijksituaties elkaar af. Je gaat oefenen met verschillende praktijkgerichte oefeningen en rollenspellen. Het is de bedoeling dat je op een intensieve manier alle fases doorloopt van het verkoopproces. je wordt tijdens de trainingen bijgestaan door een professionele trainer met ruime commerciële ervaring.

Maximale groepsgrootte: 12

De trainingen duren 2 dagen maar tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken.

No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes