Helder Communiceren


Training Helder Communiceren

Goede communicatieve vaardigheden zijn een eerste vereiste om succesvol te kunnen zijn binnen een organisatie. Respectvol blijven, maar toch duidelijk kenbaar maken wat u nu precies bedoelt is niet altijd gemakkelijk. Soms spelen er andere dingen mee op de achtergrond die een manier van werken kunnen vertroebelen. Dan is het heel belangrijk dat u ook goed kunt luisteren en de juiste vraagtechnieken onder de knie heeft. Collega’s die zich geïntimideerd voelen of niet goed in hun vel zitten kunnen heel lang een moeilijk besluit voor zich uitschuiven. De juiste benadering zowel verbaal als non-verbaal kan er dan voor zorgen dat er toch een opening komt in de discussie. Het nemen van een beslissing kan dan als heel bevrijdend worden ervaren.

 

Goede communicatieve vaardigheden zijn te leren

We hebben allemaal onze sterke en minder sterke eigenschappen maar u bent nooit te oud om te leren. Sociale contacten en communicatieve vaardigheden zijn zowel privé als zakelijk heel belangrijk. Weten hoe u het beste iemand kunt aanspreken, en erop vertrouwen dat de boodschap op de juiste manier overkomt.

 

Praktische training

Door midden van een praktische training door ervaren en inspirerende leiding leert u uw communicatieve vaardigheden te verbeteren. Vragen uit de praktijk, goede oefeningen en rollenspellen zorgen voor inzicht in uw sterke en minder sterke kanten. Als snel krijgt u in gaten waar u op moet letten en wat u beter of anders zou kunnen doen.

 

Maximale groepsgrootte: 12

Duur

De training in timemanagement bestaat uit twee trainingsdagen, met tussenin een periode van 2 weken.

No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes