Natuurlijk Presenteren


Training Natuurlijk Presenteren

Je functie vraagt van je dat je regelmatige interne of externe presentaties verzorgt, bijvoorbeeld voor je team, het management of een belangrijke klant. Tijdens deze training leer je hoe je op een overtuigende manier inspirerende presentaties geeft. Deze praktijk gerichte training is onder andere interessant voor mensen die het moeilijk vinden om te spreken voor de groep en willen leren om te presenteren met zelfvertrouwen.

Het resultaat van de training

Na het volgen van deze training ben je instaat om met zelf vertrouwen een pakkende en stimulerende presentatie te geven. Een presentatie die uitnodigt en de toehoorders inspireert voor nieuwe ideeën. Je leert presentaties te geven die overtuigend, maar ook inspirerend en motiverend zijn. Na de training heb je meer zelfvertrouwen bij het geven van presentaties.

Doelgroep

De training is bestemd voor iedereen die op zijn werk te maken heeft met het geven presentaties. Deze training is geschikt voor de beginnende spreker maar ook als je al enige ervaring hebt met het verzorgen van presentaties biedt deze training je de gelegenheid om je kennis en vaardigheden aan te scherpen.

Onze aanpak

De training is intensief en op jouw dagelijkse praktijk gericht. Tijdens de trainingen wordt u zelf uitgedaagd om zelf presentaties te verzorgen. U trainer neemt u mee bij het ontwerpen van een presentatie en samen met je  trainer zul je extra aandacht besteden aan uitstraling en aan verbale en non-verbale communicatie.

De training is gebaseerd op het principe dat jouw eigen persoonlijkheid en persoonlijke kracht het aller belangrijkste middel is voor het geven van een presentie.

Maximale groepsgrootte: 12

Duur van de sessies

2 dagen(10:00 tot 16:00u) tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken.

lokatie:

Hilversum

No comments yet.

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by WooThemes