Referenties

Ik heb medewerkers afkomstig van diverse werkgevers uit de zorg,  onderwijs, cultuur, de bouw, de financiële-, commerciële sector, wetenschap en ICT begeleidt waar onder:

AFMtriaderandstadcordaanmuiderslot copyaccortele2ING

 

Wat mensen op LinkedIn zeggen over Johan ter Borgh:

Mijn ervaring met Johan ter Borgh als loopbaancoach zijn zeer positief. Zijn werkwijze is duidelijk en enthousiast. Johan heeft oprechte interesse in wie je bent, waar je staat in je carrière en ook wat een interessante volgende stap kan zijn. Voor mij bracht hij de juiste combinatie van professionaliteit, coaching skills en tools die nuttig zijn voor mijn verdere loopbaan.

Johan has a very positive influence on his clients. I strongly recommand Johan.

Iedereen die stoeit met een loopbaanvraag heeft met Johan een gouden greep. Hij is invoelend, oprecht en bovenal doelgericht om je verder te helpen in je loopbaan. Johan gebruikt hiervoor pakkende thuisopdrachten en in gesprekken legt hij stukje bij beetje de kern van de vraag bloot. Tijdens het luisteren zorgt hij voor anekdotes passend bij je situatie, die mij nog lang zullen heugen. Door het traject heb ik inzicht in mijn kansen en mogelijkheden en een concreet plan van aanpak voor de toekomst. Sessie na sessie gaf hij mij meer kracht om te gaan voor mijn ideale loopbaantoekomst. Elke keer liep ik met een gevoel van voldoening, prikkeling om aan de slag te gaan en een grote glimlach naar buiten. Johan verdient dan ook mijn oprechte aanbeveling.

Johan heeft mij uitstekend geholpen door een strategie te ontwikkelen die ik in elke fase van mijn loopbaan zal kunnen gebruiken. Na elke sessie liep ik met meer zelfvertrouwen de deur uit. Ik kan Johan aanbevelen aan iedereen die zoekt naar een luisterende, scherpe, geduldige en uiterst professionele coach!

Ik heb een Loopbaanbegeleidingstraject gevolgd bij Johan Terborgh, Johan’ s kracht zit met name in het luisteren, herkennen van sterke persoonlijke eigenschappen, het motiveren, en het geven van meerdere inzichten. Dit alles heeft mij bijzonder geholpen bij het maken van plannen voor de toekomst

Johan is een toegewijde coach die helpt om ervaringen en ambities goed op een rij te krijgen. Als loopbaancoach heeft hij mij geholpen bij het maken van een gedegen plan van aanpak.

Johan ter Borgh’s coaching maakte mijn werkdag meer in- en overzichtelijk en zorgde er met praktische aanwijzingen voor dat mijn energie weer de juiste kant op ging stromen.

Veelzijdige en prettige coach om mee te werken, het zelf inzicht geven zonder waarde-oordeel is een sterk punt van Johan. Door de sessies ben ik doelgerichter gaan kijken én handelen op mijn carrièrepad.

Johan is a professional. He is listening good to his clients. He has very much patience with them.

Ik heb Johan ervaren als een enorm positief en gedreven persoon. De gesprekken hebben mij helderheid en een duidelijk doel in mijn loopbaan gebracht.